Img 6586 696x485
KOMUNAT NË VERI TË KOSOVËS DHE NË SHTATË DITËT E ARDHSHME NË ZONËN E KUQE
Cik
131908471 3257822047674535 6504124706839169772 o

Për Zubin Potokun

Komuna e Zubin Potokut shtrihet në sipërfaqe prej 333km2 dhe i ka gjithsejt 63 fshatra. Sipas informacioneve në dispozicion, popullata e përgjithshme vlerësohet të jetë 15.200 banorë.

Më gjerësisht
Pax logo Logo projekta Nsi logo