Komunitetet serbe në Kosovë: Një person nga Z. Potok ndërroi jetë

Nga një total prej 25 mostrave të testuara në komunitetet serbe në Kosovë, sipas të dhënave të fundit, nuk ka raste të reja të kovidit, dhe një person ka ndërruar jetë, njoftoi Shtabi i Krizave i Komunës së Mitrovicës Veriore.

16.07.2021 - 10:47
Ko

Deri më tani, gjithsej 6,036 njerëz pozitivë për koronavirus janë regjistruar në komunitetet serbe.

Prej tyre, 1,911 pacientë u regjistruan në Kosovska Mitrovica, 1,010 në Zveçan, 876 në Leposaviq dhe 622 në Zubin Potok.

Një total prej 1,617 njerëz janë sëmurur në Kosovën qendrore që nga fillimi i pandemisë.

Në 24 orët e fundit, një person nga Zubin Potok vdiq. Numri i përgjithshëm i atyre që kanë humbur betejën me këtë sëmundje që nga fillimi i epidemisë është 149.

Nga 12 Mars 2020, deri më sot, gjithsej 20,674 njerëz janë testuar në Institutin e Shëndetit Publik në Kosovska Mitrovica.
Seksioni i fundit për komunitetet serbe në Kosovë u njoftua në 13 korrik.

Ju mund të lexoni të gjithë informacionin e azhurnuar në lidhje me koronavirusin

Burimi: KoSSev