Komuna e Zubin Potokut siguroi zdrukthtari dhe kazan të ri për ngrohjen e NP "Naše dete"

Komuna e Zubin Potokut u sigurua që institucioni parashkollor "Naše dete" në atë komunë të marrë zdrukthtari të re dhe një kazan të ri për ngrohje, në mënyrë që fëmijët që qëndrojnë në atë institucion të kalojnë kohën e tyre në dhoma të ngrohta.

16.11.2020 - 16:00
125404757 3339176246136420 550837849953477578 o

Përfaqësuesit e Komunës së Zubin Potokut, Miloš Perović dhe Srdjan Vučinić, vizituan shkollën fillore "Naše dete" sot dhe në një bisedë me drejtoreshën Jasna Milovanović diskutuan disa nga investimet e nevojshme në të ardhmen për këtë institucion, thuhet në postimin në llogarinë në Facebook "Zubin Potok".

СоЗубинПоток

Burimi: Kosovo-online

Pax logo Logo projekta Nsi logo