Lajme

Zubinpotok1 custom

PYETËSORI I LËVIZSHMËRISË SË QYTETARËVE

08.06.2022 - 12:21
Zp 3

U mbajt punëtoria për përdorimin e mekanizmave të pjesëmarrjes qytetare të qasshme në ezubinpotok.com

Sot në Zubin Potok organizuam një punëtori për mekanizmat për pjesëmarrje aktive të qytetarëve në proceset vendimmarrëse të cilat janë të qasshme përmes www.ezubinpotok.com. Në këtë punëtori morën pjesë përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetarë.

12.04.2022 - 11:54
E op

Obaveštenje građanima opštine Zubin Potok o izboru i pripremi predloga projekta za Instrument kapitalnih investicija 2022

28.02.2022 - 15:11
Opstine

U mbajt seanca e tetë e Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë ka pritur të enjten, më 24 shkurt, seancën e tetë të Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor.

25.02.2022 - 14:07
Screenshot 7

Sesioni i tetë i Komitetit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës të Zhvillimit

Seanca e tetë e Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor do të mbahet të enjten më 24 shkurt në Vushtrri. Në këtë seancë do të diskutohet progresi i bërë në komponentët dhe prioritetet përkatëse të programit për periudhën e ardhshme.

21.02.2022 - 15:56
Img 6716

Një vdekje në komunitetet serbe, 26 të infektuar

Sipas të dhënave të fundit, në komunitetet serbe në Kosovë, një person ka vdekur si pasojë e virusit korona, ndërsa 26 raste të tjera të infeksionit janë regjistruar në bazë të 67 mostrave të përpunuara, njoftoi sot Shtabi i Krizave i Komunës së Mitrovicës Veriore.

24.08.2021 - 10:05
153286100 2539698469668795 8193055296566420725 n 1024x576

Në komunitetet serbe në Kosovë, 24 pacientë të sapo sëmurë nga Kovid 19

Në 24 orët e fundit, 24 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, njoftoi Shtabi i Krizave i Autoritetit të Përkohshëm të Komunës së Mitrovicës së Veriut.

19.08.2021 - 13:04
Koronavirus

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës: 2,110 raste të infeksionit, katër persona kanë vdekur

Në 24 orët e fundit, 2,110 raste të reja të infeksionit koronavirus u regjistruan në Kosovë, katër persona vdiqën, ndërsa numri i të testuarve ishte 10,258, njoftoi Ministria e Shëndetësisë e Kosovës.

18.08.2021 - 15:54
Poster   sust 2021

Rafting në Ibër më 21 dhe 22 gusht në Leposaviq

Këtë vit, trageti i Ibrit nga Leposaviqi në Rashkë do të mbahet tradicionalisht më 21 dhe 22 gusht 2021.

17.08.2021 - 12:43
Foto vest  1628795662

Masat e reja të qeverisë së Kosovës: Kushtet për hyrjen në objektet e hotelierisë, Funksionimi i zgjeruar i klubeve të natës

Në mbledhjen e sotme, qeveria e Kosovës prezantoi një grup të ri masash në luftën kundër pandemisë koronavirus, i cili do të hyjë në fuqi më 20 gusht. Ky vendim përcakton masa të reja që kryesisht i referohen sektorit të hotelierisë.

13.08.2021 - 10:28