Zgjedhjet lokale 2019

Zgjedhjet për kryetar komune 2019

Numri i zgjedhësve të regjistruar: 8,615

Numri zgjedhësve që kanë votuar në secilin vendvotim:4,400

Numri i zgjedhësve që kanë votuar jashtë vendvotimit (me kusht, VPNV dhe postë): 88

Pjesëmarrja në votime: 51,07%

Numri i pranuar i fletëvotimeve të vlefshme: 4,308

Numri i fletëvotimeve të pavlefshme:82

Numri i fletëvotimeve të zbrazëta: 2

 

KANDIDATI

 

SUBJEKTI POLTIK

 

VOTA

 

PËRQINDJA

 

LIRIDONA KAHRIMANI

 

Lëvizja VETËVENDOSJE!

 

110

 

2,6%

HYSEN MEHMETI

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - PDK

 

123

 

2,9%

 

SRDJAN VULOVIĆ

 

SRPSKA LISTA

 

4,075

 

94,6%